Alle tjenester

Hovedtjenester

Andre tjenester

Områder

Andre tjenester

Proffkunde

En trygg og erfaren samarbeidspartner

Vestland Rørfornying er en anerkjent leverandør av høykvalitets tjenester innen rørfornying, rørinspeksjon og rørspyling. Med lang erfaring og solid kompetanse innen fagfeltet, er vi et naturlig valg for proffkunder som søker skreddersydde og effektive løsninger.

Kloakk & Kumm

Vestland Rørfornying tilbyr ekspertise innen kloakk- og kumtjenester, inkludert rengjøring, vedlikehold og reparasjon. Vi sørger for at kloakk- og kumsystemene fungerer optimalt og overholder alle miljø- og sikkerhetsstandarder.

Avløp

Våre avløpstjenester omfatter inspeksjon, rensing og fornying av avløpsrør for å sikre problemfri og effektiv avløpshåndtering. Vi benytter avansert teknologi og metoder for å identifisere og løse avløpsproblemer.

Stikkrenner og kuverter

Vestland Rørfornying spesialiserer seg på vedlikehold og rehabilitering av stikkrenner og kuverter for å forhindre vanninntrengning og sikre god drenering. Vi tilbyr løsninger for både nyinstallasjoner og eksisterende systemer.

Borettslag, sameie

Vi tilbyr skreddersydde tjenester for borettslag og sameier, inkludert rørfornying, rørinspeksjon og vedlikehold. Vårt team samarbeider tett med styret og beboerne for å sikre effektiv og kostnadsbesparende løsninger.

Godkjent rapport

Etter gjennomføring av våre tjenester, leverer vi en grundig og godkjent rapport som dokumenterer arbeidet utført og gir anbefalinger for videre vedlikehold. Rapporten sikrer overholdelse av bransjestandarder og lovgivning.

Avdekk fremtidig kostnad

Vi hjelper våre kunder med å identifisere potensielle utfordringer og kostnader knyttet til deres rørsystemer. Vår erfaring og ekspertise bidrar til å minimere fremtidige utgifter gjennom forebyggende tiltak og vedlikeholdsplanlegging.

Sameie og borettslag

Vestland Rørfornying tilbyr en rekke tjenester spesielt tilpasset sameier og borettslag for å sikre et velfungerende og langvarig rørsystem. Vi forstår at hvert sameie og borettslag har unike behov, og derfor tilpasser vi våre tjenester for å imøtekomme deres spesifikke krav.

Offentlig sektor

Vestland Rørfornying har solid kompetanse og kapasitet til å påta seg større offentlige oppdrag innen rørfornying, rørinspeksjon og rørspyling. Vi har lang erfaring og ekspertise i å håndtere komplekse og omfattende prosjekter.

Næring

Vi tilbyr rørfornyingstjenester for næringsbygg, inkludert strømpeforing, rørutskifting og inspeksjon. Vi fokuserer på løsninger som forlenger rørenes levetid, forbedrer ytelsen og reduserer fremtidige vedlikeholdskostnader.

Vi er klar til å hjelpe deg!

Bli kontaktet

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter