Alle tjenester

Hovedtjenester

Andre tjenester

Områder

Andre tjenester

Rørfornying Bergen

Rørfornying Bergen – Nye rør uten å grave

Å fornye rørene i hjemmet ditt kan være en stor og kostbar jobb, men det finnes en enklere og mer kostnadseffektiv måte å oppgradere rørsystemet ditt på – rørfornying. Ved å velge rørfornying kan du unngå å grave opp hele hagen og erstatte rørene, og samtidig spare deg for en betydelig sum penger.

Fiberstrømpe

Fiberstrømpen brukes til å fornye rør i alle størrelser, fra små avløpsrør til større avløpssystemer.

Glassfiberstrømpe

Vi fornyer eksisterende rør og setter inn en glassfiberstrømpe i det gamle røret.

Foring

Foring kan være en kostnadseffektiv metode for rørfornying, fordi det er en mer effektiv prosess enn å erstatte hele rørledningen enn graving.

Slik fungerer det

Inspeksjon og vurdering

Først utfører rørentreprenøren en inspeksjon av rørsystemet ved hjelp av kamera og annet utstyr for å vurdere tilstanden på rørene. Dette gir et bilde av omfanget av skadene og bestemmer hvilken type rørfornying som trengs. Basert på inspeksjonen, utarbeider rørentreprenøren en plan for hvordan arbeidet skal utføres og hva som trengs for å fullføre prosjektet.

Rørfornying

Den neste fasen involverer selve rørfornyingen. Her brukes ulike teknikker og metoder for å reparere eller erstatte det skadede rørsystemet, avhengig av hva som ble bestemt i inspeksjonsfasen. Dette kan inkludere å forsterke rørene med en strømpe eller erstatte de skadede delene med nye rør.

Inspeksjon og kvalitetssikring

Etter at rørfornyingen er fullført, utfører rørentreprenøren en ny inspeksjon for å verifisere at alt er utført i henhold til planen og at rørsystemet fungerer som det skal. Dette er en viktig fase for å sikre at kvaliteten på arbeidet er tilfredsstillende og at rørsystemet vil fungere som forventet i mange år fremover.

Lang og bred erfaring med rørfornying i Bergen

Vestland Rørfornying har ekspertise på alle trinnene i rørfornyingen, og vi kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine rørproblemer. Våre erfarne operatører og inspektører vil sikre at rørsystemet ditt fungerer effektivt og pålitelig etter at vi har fullført arbeidet. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om våre tjenester for rørfornying.

Fordeler med rørfornying

  • Ingen graving, pigging* eller riving
  • Rask og effektivt, kan gjøres på dagen
  • Vesentlig rimeligere enn å bytte et nytt rør
  • Like sterkt og holdbart som et nytt rør

Vi er klar til å hjelpe deg!

Bli kontaktet

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter