Alle tjenester

Hovedtjenester

Andre tjenester

Områder

Andre tjenester

Rørinspeksjon

Trygg og effektiv rørinspeksjon

Med bruk av avansert teknologi og verktøy, kan vi nøyaktig lokalisere skader, sprekker, deformasjon og fremmedlegemer i rørene. En grundig rørinspeksjon kan hjelpe deg med å identifisere problemer før de blir større, og dermed forebygge kostbare reparasjoner eller erstatninger senere.

Finne sprekker

Ved hjelp av avansert kamerateknologi kan våre spesialister inspisere rørene og finne eventuelle sprekker som kan føre til lekkasjer eller andre problemer. Vi kan dermed identifisere hvor det trengs reparasjon eller fornyelse.

Lokalisere skader

Våre rørinspeksjonsmetoder gjør det mulig å nøyaktig lokalisere skader i rørsystemet. Dette kan være alt fra brudd og sprekker til tette rør og andre problemer som hindrer normal vann- eller avløpsflyt.

Deformasjoner

Ved hjelp av våre rørinspeksjonsverktøy kan vi identifisere deformasjon i rørene, noe som kan indikere at det er behov for utskifting eller reparasjon.

Finne fremmedlegemer

Rørinspeksjon kan også brukes til å finne fremmedlegemer som kan ha havnet i rørsystemet, som for eksempel røtter eller annet avfall. Dette kan føre til blokkeringer og hindre normal flyt av vann eller avløp.

Tilstandsrapport

Etter en grundig rørinspeksjon, utarbeider våre spesialister en tilstandsrapport som gir deg en detaljert oversikt over tilstanden til rørsystemet. Dette kan hjelpe deg med å planlegge fremtidige vedlikeholds- og reparasjonsarbeid.

Trasésøk

Våre rørinspeksjonsverktøy gjør det også mulig å finne ut eksakt hvor rørene befinner seg under bakken. Dette kan være spesielt nyttig hvis du planlegger å bygge eller grave på eiendommen din, da det kan hjelpe deg med å unngå å skade rørene ved et uhell.

Komeptanse og punktlighet er vårt viktigste verktøy

  • Alltid tilgjengelig
  • Topp moderne utstyr
  • Trygg og effektiv gjennomførelse

Vi er klar til å hjelpe deg!

Bli kontaktet

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter