Alle tjenester

Hovedtjenester

Andre tjenester

Områder

Andre tjenester

Rørspyling

Rørspyling ved akutt tette rør

Rørspyling er en effektiv metode for å løse akutt tette rørproblemer. Dette kan skyldes oppsamling av avfall, hår, fett eller andre materialer som har samlet seg opp i røret over tid. Ved rørspyling brukes høytrykksspyling og spesielle dyser som skyver vannet gjennom røret med høyt trykk og hastighet.

Vedlikehold av rør med rørspyling

Rørspyling er en viktig vedlikeholdsoppgave som hjelper til med å fjerne avleiringer og blokkeringer i rørsystemet ditt. Det er en prosess der høytrykksvann blir pumpet gjennom rørene for å fjerne faste avfallstoffer som hår, matpartikler, fett og andre fremmedlegemer som har samlet seg opp over tid.

Forlenger levetid

Rørspyling kan fjerne avleiringer og blokkeringer som kan føre til skade på rørsystemet, og dermed forlenge levetiden på rørene.

Vedlikehold

Rørspyling er en viktig vedlikeholdsoppgave som hjelper til med å fjerne avleiringer og blokkeringer i rørsystemet ditt.

Kostnadseffektivt

Rørspyling er en kostnadseffektiv vedlikeholdsoppgave som kan forebygge behovet for kostbare reparasjoner eller erstatninger senere.

Kompetanse og punktlighet er vårt viktigste verktøy

  • Komplett partner innen alt rør
  • Montering og installasjon
  • Utskiftning og oppradering

Vi er klar til å hjelpe deg!

Bli kontaktet

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter